Καλωσήρθατε στο D.E.S. BOOK WORLD !                      «Διάβαζε για να ζήσεις.» Γκυστάβ Φλωμπέρ.
des bookworld PNG FILE

My Cart -

0,00
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: 0,00

Απ’ την Αγάπη Δεν Έφυγε Κανείς – Μαίρη Σγουρού

ap-tin-agapi-den-efyge-kaneis

Project Description

«Τώρα που με βρήκες, μη μ’ αφήσεις. Μη σταματήσεις ποτέ να με κοιτάς μ’ αυτόν τον τρόπο, να με λατρεύεις έτσι όπως βλέπω τώρα. Δεν ήξερα πόσο σε είχα ανάγκη, μέχρι να έρθεις στη ζωή μου και τώρα που σε γνώρισα, δε θέλω να ζήσω χωρίς εσένα.»

Αυτός ένας Σκοτεινός Πρίγκιπας ,αυτή ένας Άγγελος ..Μπορεί άραγε η Κόλαση να συναντηθεί ποτέ με τον Παράδεισο ; Μπορεί το σκοτάδι να υπάρξει με το φως ;

Με αυτό της το μυθιστόρημα η Μαίρη Σγουρού έρχεται με την αριστοτεχνική της γραφή να μας συγκλονίσει με ένα βιβλίο γροθιά στο στομάχι.. Ένα βιβλίο ύμνος στην αληθινή αγάπη, ένα βιβλίο που πραγματεύεται το σκοτάδι της ανθρώπινης ψυχής, ένα βιβλίο αφιερωμένο στην αδικία και στον πόνο.

Οι συναισθηματικές ανατροπές σε κρατούν σε αγωνία από την πρώτη σελίδα μέχρι και την τελευταία.Η συγγραφέας δίνει με το μοναδικό της τρόπο τόσο δυνατά συναισθήματα που σε συγκλονίζει.

Δεν είμαι άνθρωπος που δακρύζει εύκολα κι όμως με αυτό το βιβλίο , δάκρυσα ,συγκινήθηκα ,ένιωσα τόσα πολλά.. Πόσο αντέχει μια καρδιά πριν να σπάσει σε χίλια κομμάτια;

Δυο ζωές που κινούνται παράλληλα μπορούν να συναντηθούν; Μπορεί η αγάπη να γίνει το ζείδωρο νάμα τους;

Για να βγεις στο φως χρειάζεται να νιώσεις το σκοτάδι. Πρόσεχε μόνο να μη γίνεις εσύ το σκοτάδι και το αγαπήσεις τόσο που θα μείνει μαζί σου για πάντα.

Ένα βιβλίο που σε αγγίζει μέχρι τα μύχια της ψυχής σου..

 «Είμαι μόνος, μα είμαι εδώ και τρέχω όπου με στείλεις.

Τι είναι ο χρόνος, μάτια μου; Είναι λίγος ή πολύς;

Ποιος ξέρει; Ποιος λογαριάζει; Αφού απ’ την αγάπη δεν έφυγε κανείς».

Project Detail

x