Καλωσήρθατε στο D.E.S. BOOK WORLD !                      «Διάβαζε για να ζήσεις.» Γκυστάβ Φλωμπέρ.
des bookworld PNG FILE

My Cart -

0,00
0
There are 0 item(s) in your cart
Subtotal: 0,00

Σειρα Μια Αναπνοη- Περιοδος Α’ – Μαιρη Σγουρου

seira-Mia-Anapnoi-Mairy-Sgourou

Project Description

Κινηματογραφική δράση  σε μια σκοτεινή αλλά και συγκινητική ιστορία που με την αιχμηρή γραφή της Μαίρης Σγουρού απογειώνει τον αναγνώστη.

Φως και σκοτάδι.

Αγάπη και μίσος .

Μυστικά και ανατροπές .

Όλα αυτά σε μια ιστορία που σου σπαράζει την καρδιά ,αλλά και σου παγώνει το αίμα, μια ιστορία που σε καθηλώνει και σε αγγίζει στα πιο βαθιά σημεία της ψυχής σου.

Όλα αναιρούνται και όλα ανατρέπονται.

Σε ποιο σημείο θα έφτανε ένας άνθρωπος για να σώσει αυτούς που αγαπά;

Που σταματά η λογική και που ξεκινά η τρέλα ;

Προδοσία ,έρωτας ,μυστικά, ψέματα παρασύρουν τους ήρωες του βιβλίου σε καταστάσεις που τους βγάζουν τον καλύτερο ή και σε κάποιες περιπτώσεις τον χειρότερο τους εαυτό …

Μέσα σε τέσσερα βιβλία δεν υπάρχει τίποτα που να μην εξηγείται ,τίποτα που να μην έχει κάποιο νόημα .Απίστευτα ψυχογραφήματα χαρακτήρων και μια συγκλονιστική  ικανότητα της συγγραφέως να σου δίνει τόσα πολλά συναισθήματα σε κάθε σκηνή. Νιώθεις και ζεις τα πάντα μαζί με τους ήρωες της σειράς .

Το τέταρτο βιβλίο της μεγαλύτερης ελληνικής σειράς ,μιας σειράς που σε καθηλώνει, ολοκληρώνει θριαμβευτικά την πρώτη περίοδο !

Η Αναπνοή δεν μπορεί να μπει σε μια κατηγορία βιβλίων , τα βιβλία της Μαίρης Σγουρού ανήκουν σε μια δική τους κατηγορία που όμοια τους δεν υπάρχει στα ελληνικά δεδομένα.

Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Μαίρη για αυτόν τον κόσμο που δημιούργησες για εμάς .

Αν δεν το έχετε ζήσει ακόμα σας προτρέπω να το κάνετε άμεσα…!!!

Project Detail

x